Feka  srác idétlenkedik egy zenekarban,ami senkit nem érdekel,kivéve azokat akik szeretik,ha öt feka idétlenkedik egy zenekarban. Még jó , hogy nincsenek többen…

Később csóri csávó egy szekéren énekel önfeledten,széj,széj,széj,biztosan az időjárás jelentést akartak vele bemondatni,de hát pösze volt szegény,senki nem számított viharra másnap,szélre meg főképpen nem. Nem is lett belőle  időjós ,a nevét is egy hentestől kapta , mikor is az megkérdezte tőle,hogy mi kéne ha vóna öcsi?Csirke? Disznó? Hurka? Belsőség? Nem?! Hát akkó mi köll? Májkell Dzsekszon?/mert akkor még így írta/ Az meg felkapta a hentes cérnakesztyűjét és futásnak eredt.

Aztán valami szöget ütött a fejében. Nem, nem az hanem egy ötlet,amit sokan bevesznek.Emberünk sajnos elkezdett táncolni/ a hentestől eltulajdonított cérnakesztyű természetesen rajt volt/ ,sőt még énekelt is,és ami még rosszabb lemezeket adott ki. Ami még ennél is rosszabb, hogy ezeket a lemezeket vették is. Nem kevesen.

Ekkor gondolta úgy ez az egyáltalán nem derék ember, hogy megváltoztatja amúgy is ronda képét. és csuda dolgokat talált ki saját maga ijesztővé tételére. és ebben partnerre talált dr.Frankenstein  személyében aki a”Megszépülsz” szalont vezette. Dr. Jófehérke a bőrét vette gondozásba, és  Jozef bácsi/barátainak Frici bá/ a jó ízlését formázgatta, alakítgatta.

Az eredmény? Kis barátunk sok kis barátra tett szert, korhadó bőre,potyogó, -nem ott lyukas ahol kéne orra- ellenére, és mindent túlélt, és megúszott.

És most? Ötven koncertet akar adni, egy olyan helyen ahol a Rolling Stones, az AC/DC, a Led Zeppelin, és még rengeteg jó arc koncertezett. Ki engedte be őt oda?! Jó tudom a szervezők. Na de ki az a sok tök aki ezért még pénzt is ad ,hogy ezt a széthulló  múmiát lássa,hallja. A gyerekeiket is elviszik erre a zajos estére?

Esetleg, ha átfutott a fejeden, most kérlek , hogy NE VEGYÉL JEGYET a hamuarcú koncertjére!!!

Mindenesetre mi a  söriben , ahogyan eddig is tettük,ezután sem szolgáljuk ki az illetőt, még a végén a pultnál esik szét, ami nem nagy baj, de azért mégse ott, ha lehet.