Hozzávalók:
– 2 narancs
– 2 alma
– 2 körte
– 8 licsi
– 1 mangó
– 1 közepes fürt magnélküli szőlő
– 1 kis ananász
– 2 evőkanál porcukor
– 1 citrom
– 1 zacskó gumimaci
– mentalevél a tálaláshoz

Elkészítés:
Filézzük ki a narancsot, hámozzuk meg az almát és a körtét, távolítsuk el a magházakat. Pucoljuk meg a licsit, a mangót. Mossuk meg a szőlőt. Hámozzuk meg az ananászt és távolítsuk el a közepét.

Az összes gyümölcsöt vágjuk falatnyi darabokra és tegyük egy nagy tálba. Szórjuk rá a porcukrot, facsarjuk rá a citrom levét, keverjük össze, és legalább 30 percig hagyjuk összeérni az ízeket.

A végén keverjük hozzá a gumicukrot, szedjük kis tálkákba és díszítsük mentalevéllel.