Köpök a sírotokra 4

IV.

Aztán Dexter is visszajött. Róla annyit beszéltek, hogy már a könyökömön jött ki. Dexter a város előkelő negyedében az egyik legelegánsabb házban lakott. Szülei New Yorkban maradtak, ő azonban egész évben Bucktonban tartózkodott, mert tüdejével gyengélkedett. Tősgyökeres bucktoni volt, s ebben a városban éppen úgy lehet tanulmányokat folytatni, mint másutt. (tovább…)

Szimfonia

Ezeket a készülékeket 1959 -ben kezdték gyártani.

3+2 csöves, hat hangoltkörös, három hullámsávos (R946FI: R-K-H, R946FII: R-Halász-K), váltóáramú középszuper rádiók nyomógombos hullámváltóval, ferritantennával, műanyag-díszítésű fényezett fakávában

Korabeli ára: 1480 forint

Diadal

Ez a készülékek Magyarországon készült feltehetőleg 1958 -ban.

Hat hangoltkörös, három hullámsávos (R1-R2-K), váltóáramú hálózati középszuper készülékek. A 4+1 csöves, R846 típus az alapkészülék, melynek varázsszemmel (EM4) kiegészített változata a 4+2 (ECH81, EF85, EABC80, EL84, EZ80, EM4) csöves, R856-os rádióvevő, azonos méretű és kivitelű fényezett fadobozban.

Köpök a sírotokra 3

Így folytatódott szeptemberig. Volt a bandájukban öt vagy hat más kölyök, fiúk és lányok. B. J., akitől a gitárt kölcsönöztük, rossz alakú lány, de bőrének különleges illata volt. Aztán Susie Ann, egy másik szőke, de gömbölyűbb, mint Jicky, és egy jelentéktelen gesztenyebarna, aki csak végigtáncolta a napokat. A fiúk éppen olyan ostobák voltak, amilyennek csak kívánhattam őket. Nem kezdtem újból azt a mulatságot, hogy velük furikázzak végig a városon; tönkrement volna a hírem a vidéken. (tovább…)

Az ifjúság 1

Az ifjúság 2