Köpök a sírotokra 18.

XVIII.

Piszkosul sötét volt az út, de legalább nem volt nagy forgalom. Főleg kamionok jöttek az ellenkező oldalon. Déli irányba szinte senki sem ment. Mindent kihoztam a kocsiból, amit csak tudott. A motor úgy zúgott, mint egy traktor, a vízhőmérő szinte forrásponton volt, de nem tágítottam, tartottam a sebességet. (tovább…)

A sajkacsont törése

A sajkacsont a csuklótájon a kéztőcsontok egyike. Sérülésének gyakori kiváltó oka a nyújtott karral kézre esés (tovább…)

Lehet egy kéréssel több?

Szeretném a honlapot gyakrabban frissíteni /főleg ,hogy pár nap múlva nem lesz kezem/,ezért arra kérek minden írni, és olvasni tudó kedves látogatót ,ha van megosztani való írása, feljegyzése,gondolata, koncert élménye,kedvenc zenekara,városa,étele,itala  küldje el ,és feltesszük a honlapra névvel vagy név nélkül.Politika és káromkodás kizárva!egyszer már próbálkoztam ezzel,akkor sem volt nagy sikere,hátha most sem lesz./hehehe/

Email:bakancs@forgosorozo.hu

Várom,és köszi!

Imi

Képek megtekintéséhez kattints a képre (külön-külön albumok)

Képek megtekintéséhez kattints a képre (külön-külön albumok)

Képek megtekintéséhez kattints a képre (külön-külön albumok)

2009. július 10.

Képek megtekintéséhez kattints a képre (külön-külön albumok)

Huszonöt!!!

A Söri 14. születésnapja utáni héten ismét  egy  jó kis bulin vettünk részt a Ráday kupolában barátunk a Tengs-lengs (tovább…)

Köpök a sírotokra…17

XVII.

Mindezideig nem foglalkoztattak azok a bonyodalmak, amelyekbe a két lány megsemmisítésére kifundált terveim sodorhatnak. E pillanatban azonban kedvem lett volna feladni az egészet, mindent hagyni, és folytatni a könyvkereskedést, mintha mi sem történt volna. (tovább…)

Sörözőnk és Finnország…

Sörözőnk születésnapját Nov.7.-én tartjuk.

És elismerjük Finnország függetlenségét! (tovább…)

Köpök a sírotokra…16

XVI.

Néhány nappal később levelet kaptam Tomtól. Nem írt különösebbet a helyzetéről. Azt hámoztam ki belőle, hogy talált valami nem túlságosan fényes állást egy harlemi iskolában, és idézett nekem a Szentírásból, mindjárt megjelölvén a helyt, ahol az található. (tovább…)